Behandlingar

Dermicapen® /Micronålning

 

Micronålning är en säker och effektiv behandlingsmetod för en rad olika hudproblem. Förenklat kan man beskriva metoden som en kontrollerad skada i huden med hjälp av mycket tunna nålar. Det som händer i huden vid skador är en naturlig reaktion där kroppen vill laga skadan. En mängd olika tillväxtfaktorer frisätts och ny stödjevävnad bildas, produktionen av kollagen ökar, resultatet blir en föryngring av huden samt en förbättring av hudens struktur och kondition.

Att genomföra en nålbehandling med DermicaPen med våra sterila vitaminlösningar ger en oslagbar fuktboost. Metoden kallas även CIT (Collagen Induction Therapy) och beskriver vad resultatet på lång sikt syftar till.

 

Mikronålning har en möjlighet att riktas mot problemområden som t.ex:

-Korrigering av ärr, hudbristningar, acneärr, och rynkor.

-Vitalisering och hudföryngring, behandling av pigmenteringar.

-Aktivering av vilande hårsäckar.

 

När pennan(Dermicapeen) flyttas över hudens yta stimulerar den till nyproduktion av naturligt kollagen, samtidigt som fina microkanaler skapas i huden. Kanalerna ökar hudens upptagningsförmåga av näringsämnen och fukt. Detta ger även en kollagenstimulerande effekt djupt ned i huden samt säkerställer och höjer upptaget av behandlingspreparatet.

Det är en effektiv metod men kort återhämningstid

 

Fillers och Botox

 

Botulinumtoxin A

Muskelavslappnande medel som reducerar rynkor och fina linjer

Botulinumtoxin A minskar aktiviteten i ansiktet och blockerar impulsen till musklerna så att huden jämnas ut. Effekten märks redan efter några dagar och förstärks upp till flera veckor efter behandlingen. Det är ett välbeprövat läkemedel som använts länge. Behandlingen är säker och injektionerna görs endast ytligt under huden så ingen bedövning behövs. Resultatet syns efter ca tio dagar.

 

Botulinumtoxin A används för att behandla rynkor i pannan, kråksparkar /runt ögonen/näs/munrynkor och neddragna sura mungipor.

 

Hyaluronsyrefiller

Med hjälp av olika sorters fillers kan man fylla ut, återfukta, samt öka volymen i olika områden av ansiktet.

 

Med fillers kan man ta bort rynkor & fina linjer, öka läppvolymen och förstärka en kontur, föryngra ansiktsformen.

 

Vi kan erbjuda fillers från flera olika leverantörer. Allt för att du som kund ska hitta det som passar just din hud.

 

NYHET- TEOSYAL!!!

TEOSYAL filler en ny produkt med ett komplett sortiment av produkter specialtillverkade för injektionsbehandlingar, den är viskoselastisk vilket resulterar i ett naturligt utseende.

TEOSYAL kan injiceras i hela ansiktet, halsen, dekolletage och händer.

Efter bara en session är dina rynkor omedelbart ifyllda och försvunna.

 

Våra fillers